Webshops


Magento is een van de wereldwijde leiders op het gebied van frameworks voor webshops. Echter om hier optimaal gebruik van te maken is kennis en kunde nodig van de back-end oftewel PHP. PHP is een programmeertaal die HMCreations volledig beheerst. Op basis van lange en goede ervaring met het Magento framework kan een krachtige, snelle en gebruiksvriendelijke webshop worden gebouwd. Een webshop waarbij de financiƫle administratie, voorraadbeheer, marketing en zoekoptimalisatie tot in de perfectie zijn ontwikkeld.

Software


Met gemak en gebruiksvriendelijkheid (unieke) bedrfijsprocessen doorontwikkelen. Op basis van het Symfony framework bouwen wij applicaties. Dat betekent dat security, snelheid en betrouwbaarheid verankerd zitten in de applicatie.

Onze applicaties zijn altijd responsive, of je nu met een tablet, smartphone, laptop of desktop de applicatie opent, dit is allemaal mogelijk.

Mobile apps


Jouw app in de google-play store of in de Apple-store? HMcreations kan die wens verwezenlijken. Met ervaring op het gebied van mobile-app ontwikkeling is dit een van de services die wij met trots aan kunnen bieden.